Coachingstraject

Het coachingstraject bestaat uit 5 stappen:

 

 1. Kenningsmakingsgesprek
 2. Intakegesprek
 3. Coachingsgesprek
 4. Evaluatie
 5. Resultaat
Coaching en training voor particulieren en bedrijven

  Kenningsmakingsgesprek

  Jouw kennismaking met mij kan via de telefoon of via een videogesprek plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Na het kennismakingsgesprek plannen we een intakegesprek in. Hierin maken we jouw hulpvraag inzichtelijk.

  Intakegesprek

  Tijdens het intakegesprek maken we inzichtelijk waar je aan wilt werken. Wat is je vraag of probleem? Wat is het doel van het coachingstraject? Samen bespreken we het doel van het coachingstraject.
  We bepalen in overleg de frequentie van het aantal afspraken (bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 2 weken of 1x per maand).


  Coachingsgesprek

  Afhankelijk van de vraag of het probleem gaan we aan de slag. Eén sessie duurt 60 min. Per vraagstuk en per persoon is het verschillend hoeveel gesprekken nodig zijn.
  Een coachingstraject duurt gemiddeld 4-6 gesprekken. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.
  Ook e-coaching (online coaching via een videogesprek) behoort tot de mogelijkheden. Hieronder op deze pagina lees je er meer over.


  Evaluatie

  Tussentijds evalueren we het coachingstraject. We bekijken hoe ver we staan met de hulpvraag en of we het moeten bijsturen.

  Resultaat

  Aan het eind van het coachingstraject bekijken we of het doel van het coachingstraject is bereikt of dat nog meer gesprekken nodig zijn. Vervolgens kunnen we, indien nodig, je volgende hulpvraag aanpakken.

  E-coaching

  Naast coaching op een fysieke locatie, bied ik ook e-coaching aan. Dit betekent dat de coaching online verloopt via een video-verbinding.

  Dit heeft een aantal voordelen:

  • Flexibiliteit. Wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Geen reiskosten en reistijd.
  • In je eigen vertrouwde omgeving (thuis) of op het werk.

  Bij e-coaching werk ik met een beveiligd online programma, dat je zowel op je computer als op je tablet en smartphone kan gebruiken.

  Heb je nog vragen?