Kan ik je helpen?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op:

via onderstaand contactformulier

 06-15357195

peggy@bijdegoede.nl

v Gebruik voor Whatsapp het groene icoon onderaan.

 

Locatie

De praktijkruimte van Bij de Goede Coaching bevindt zich in Monster (in het Westland, dichtbij Naaldwijk). De locatie is op 300 meter van het centrum van Monster:

Bij de Goede Coaching
Herckenrathstraat 1
2681 DG Monster

De praktijkruimte van Bij de Goede Coaching in Monster (Westland)

Gratis parkeren

Kom je met de auto? Je parkeert gratis voor de deur of om de hoek in de Herenstraat.

 

Routebeschrijving met de auto:

Vanaf Naaldwijk en overig Westland:
Meerdere routes zijn mogelijk. uitgangspunt is de rotonde op de Emmastraat bij Praxis. Bij de rotonde sla je de Havenstraat in (richting hervormde kerk). Ongeveer 100 meter voor De kerk sla je linksaf de Herckenrathstraat in. Deze volg je met de bochten mee.

Nadat je rechts afslaat, vind je het donkerblauwe pand na ongeveer 50 meter aan je rechterhand (wel even opletten, want het pand bevindt zich in een inham).

Vanaf Midden-Delfland / Delft:
Vanuit Midden-Delfland en Delft kun je zowel via de N211 / N464 of de N222 / N213 richting Monster rijden. Welke route je ook neemt, uiteindelijk kom je op de N211 / Emmastraat bij een rotonde waarbij je aan je linkerhand Praxis ziet. Sla bij de rotonde rechtsaf de Havenstraat in (riching hervomde kerk). Ongeveer 100 meter voor de kerk sla je linksaf de Herckenrathstraat in. Deze volg je met de bochten mee. Nadat je rechts afslaat, vind je het donkerblauwe pand na ongeveer 50 meter aan je rechterhand (wel even opletten, want het pand bevindt zich in een inham).

Vanaf Hoek van Holland / ’s-Gravenzande:
Volg de ’s-Gravenzandseweg. Passeer het Argos tankstation. Bij de 1e rotonde (bij Praxis) sla je linksaf (riching hervomde kerk). Je rijdt dan de Havenstraat in. Ongeveer 100 meter voor de kerk sla je linksaf de Herckenrathstraat in. Deze volg je met de bochten mee. Nadat je rechts afslaat, vind je het donkerblauwe pand na ongeveer 50 meter aan je rechterhand (wel even opletten, want het pand bevindt zich in een inham).

Vanaf Den Haag / Poeldijk:
Vanaf Poeldijk neem je de N211 (Monsterseweg) en blijf je recht doorrijden tot de rotonde (met Praxis) tegenkomt (de weg heet nu Emmastraat). Sla rechtsaf de Havenstraat in (riching hervomde kerk). Ongeveer 100 meter voor de kerk sla je linksaf de Herckenrathstraat in. Deze volg je met de bochten mee. Nadat je rechts afslaat, vind je het donkerblauwe pand na ongeveer 50 meter aan je rechterhand (wel even opletten, want het pand bevindt zich in een inham).

Vanaf Rotterdam / Schiedam / Vlaardingen / Maassluis
Neem de A20 richting Hoek van Holland.
Bij knooppunt Westerlee houd je de N213 aan richting ’s-Gravenzande / Naaldwijk / Den Haag.
Na het knooppunt houd je N213 aan richting Naaldwijk / Poeldijk.
Je passeert de witte pijlers van de brug direct links van je.
Volg de borden richting Poeldijk / Den Haag (N213).
Je passeert de bloemenveiling (rechts van je).
Bij de rotonde ga je naar links richting Naaldwijk (je rijdt om de meubelboulevard, links van je, heen).
Bij de volgende rotonde ga je naar rechts richting ’s-Gravenzande / Monster.
Je bent op de Grote Woerdlaan.
Je passeert de Watertuin rechts van je. Let op, op deze weg staat een snelheidscamera.
Bij het kruispunt met stoplichten ga je naar links richting ’s-Gravenzande / Hoek van Holland (N211). Je bent nu in Monster.
Bij de volgende rotonde (aan de linkerkant zie je Praxis) sla je rechtsaf de Havenstraat in (riching hervomde kerk).
Ongeveer 100 meter voor de kerk sla je linksaf de Herckenrathstraat in.
Deze volg je met de bochten mee.
Nadat je rechts afslaat, vind je het donkerblauwe pand na ongeveer 50 meter aan je rechterhand (wel even opletten, want het pand bevindt zich in een inham).

Routebeschrijving met het openbaar vervoer

 

Reis je met het openbaar vervoer? Ook per bus is de locatie goed te bereiken. Op loopafstand stoppen:

  • Bus 31 (route Den Haag Leyenburg – Monster – ‘s-Gravenzande – Hoek van Holland en vice versa)
  • Bus 34 (route Maassluis- Maasdijk – Naaldwijk – Monster en vice versa)

Kom je met bus 31, stap dan uit bij halte Emmaplein.
Je bent dan in de Hortensiastraat. Loop verder de straat in en ga de 2e straat rechts in (bij het kruispunt, net voor de winkels). Dit is het Kerkpad. Je ziet De hervormde kerk op de achtergrond. Aan het einde van de straat sla je rechtsaf de Herenstraat in. Neem de 1e straat links. Dit is de Herckenrathstraat. Na 30 meter vind je (na de stenen muur) aan de linkerkant het donkerblauwe gebouw waarin de praktijkruimte zich bevindt.

Kom je met bus 34, stap dan uit bij halte Vlotlaan.
Het is dan nog maar ongeveer 140 meter naar de praktijkruimte. Achter de bushalte aan de dorpskant volg je het paadje en sla je rechtsaf. Na 100 meter sla je rechts de Herckenrathstraat in. Na 30 meter vind je (na de stenen muur) aan de linkerkant het donkerblauwe gebouw waarin de praktijkruimte zich bevindt.

 

Routebeschrijving met de fiets, lopend of anders

Reis je per fiets of loop je liever? Dan is de route vanaf het centrum van Monster het makkelijkst om uit te leggen. Ga naar De hervormde kerk in het centrum van Monster. Komend vanuit de Zeestraat sla je voor het horecaplein (voor de kerk) rechtsaf de Herenstraat in. Je passeert een fietsenwinkel. Iets verderop sla je linksaf de Herckenrathstraat in. Na 30 meter vind je (na de stenen muur) aan de linkerkant het donkerblauwe gebouw waarin de praktijkruimte zich bevindt.

Incompany

Voor bedrijven werk ik ook incompany. Mijn coachingswerkzaamheden vinden plaats bij bedrijven in het hele land.

Contactformulier

7 + 3 =

contact met Bij de Goede Coaching
×