FAQ (veelgestelde vragen)

Lees hieronder het antwoord op jouw vraag.
Kun je je vraag of antwoord niet vinden, neem dan contact op. Ik help je graag verder.

Lifecoaching

Wat is lifecoaching?

Lifecoaching heeft als doel het vergroten van het levensgeluk van de cliënten. Dat doet het door te helpen met het vergroten van je zelfkennis en het ontdekken van je diepere verlangens en het bereiken van doelen.

Het begeleidt je bij het zoeken naar zingeving en balans in je persoonlijke leven en je werkleven. Daarbij staan de volgende vragen centraal:

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?

Wat doet een lifecoach?

Een lifecoach begeleidt mensen hun doelen te bereiken door de client bewust te maken van beperkende denkbeelden.

Door dit bewustwordingsproces kan de client ze vervangen door opbouwende gedachten, die hem energie geven, helpen zijn levensdoelen te bereiken en meer geluk in zijn leven te ervaren.

Voor wie is lifecoaching bedoeld?

In het kort gezegd: voor iedereen die wil veranderen om zich te ontwikkelen, die stappen wil nemen om zijn of haar balans en levensgeluk te vinden.

Loopbaancoaching

Wat is loopbaancoaching?

Bij loopcoaching krijg je begeleiding bij de vragen die je hebt over je loopbaan. Met als doel je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt mensen bij het ontdekken van hun wensen en mogelijkheden in hun loopbaan als basis voor veranderingen.

Voor wie is loopbaancoaching bedoeld?

Loopbaancoaching door Bij de Goede Coaching is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan begeleiding in hun loopbaan, ZZP-ers, studenten, werkenden en werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

Overige vragen

Wordt coaching vergoed?

Loopbaancoaching:

Sommige bedrijven bieden een budget aan voor ontwikkeling van werknemers. Ben je in loondienst, vraag dan bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Ben je ZZP’er of handel je namens een bedrijf? Informeer naar eventuele mogelijkheden bij de Belastingdienst.

Lifecoaching:
Voor lifecoaching krijg je helaas geen vergoeding.

Wat levert coaching me op?

Door coaching kun je onder meer beter in je vel gaan zitten, minder stress ervaren en jezelf beter profileren.

Als je op zoek bent naar een deskundige bij wie je je verhaal kwijt kunt, die zich in kan leven in jouw situatie, dan is coaching een waardevol middel.

Binnen coaching bestaan diverse technieken al naar gelang het probleem of de situatie. Je krijgt handvatten uitgereikt om in de praktijk mee te oefenen.

Werkt een coachingstraject ook voor mij?

Om dat te bepalen, kun je via het contactformulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Mocht je na afloop van het gesprek enthousiast zijn, dan kunnen we een intakegesprek inplannen.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachingstraject bestaat in het algemeen uit 5 á 7 coachingsgesprekken. Het aantal gesprekken wordt per deelnemer bepaald en zonodig bijgesteld. Bekijk ook de mogelijkheden van mijn pakket (zie tarieven).

Beroepskeuzecoaching

Wat is beroepskeuzecoaching?

Beroepskeuzecoaching is het proces dat voorafgaat aan het maken van de juiste keuze voor een studie of beroep. Je gaat op zoek naar jezelf en ontwikkelt zelfkennis. Wie ben je, wat kan je, wat wil je?

Wat doet een beroepskeuzecoach?

Een beroepskeuzecoach helpt je om je talenten, kennis, voorkeuren en ambities in kaart te brengen. Met als doel een studie of beroep te vinden die het beste bij jou past. Zodat je happy bent in je opleiding en je latere loopbaan.

Voor wie is beroepskeuzecoaching bedoeld?

Beroepskeuzecoaching door Bij de Goede Coaching is bedoeld voor scholieren en studenten die moeite hebben met het vinden van de juiste studie of het maken van een beroepskeuze.

Het kan zijn dat je een begin wilt maken met een opleiding. Of dat je al bezig bent aan een opleiding, maar twijfelt of je de juiste keuze hebt gemaakt en het al wilt maken. Of je hebt pas een opleiding gestaakt en je weet niet hoe het nu verder moet.

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×