STAP Ontwikkeladvies (loopbaancoaching) 2023

Gratis ontwikkeladviezen voor werkenden en werkzoekenden met maximaal mbo 2-opleidingsniveau.

Peggy de Goede is Noloc erkend Loopbaanprofessional

Aanmelden STAP Ontwikkeladvies nu mogelijk

Vanaf 1 mei 2023 start het gratis STAP ontwikkeladvies-traject (loopbaanadvies) t.w.v. €700. Daarmee verbeter je je positie op de arbeidsmarkt.

Interesse? Meld je aan via onderstaande knop. Het aantal plekken is beperkt. Wees er dus op tijd bij!

 • Traject van 4 gesprekken.
 • In Hoek van Holland of online (Zoom).

Afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen met een gratis ontwikkeltraject.

Het STAP Ontwikkeladvies is bedoeld voor iedereen met maximaal mbo 2-opleidingsniveau.

Toekomstige Gratis Ontwikkeladviezen

Is je opleidingsniveau hoger waardoor je nu buiten de regeling valt? Wellicht stelt de overheid in de nabije toekomst nieuwe subsidie beschikbaar voor gratis ontwikkeladvies. Wil je op de hoogte blijven? Klik op onderstaande knop en laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en ik kom er bij je op terug.

Lifecoach en loopbaancoach Peggy de Goede

Bij de Goede Coaching is Noloc-erkend.

Als je je hebt aangemeld via het formulier STAP Ontwikkeladvies neem ik contact met je op. Na de definitieve registratie zetten we samen een traject in gang. Dat geeft richting aan een baan waarin jij je goed voelt.

Het STAP Ontwikkeladvies is een mooie kans om een 1e stap te maken naar een ander beroep of een andere loopbaan met betere kansen. Een arbeidsmarktscan of ondernemersscan is onderdeel van het traject. Dankzij de subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kost het jou niks, behalve je tijd en inzet.

Waar?

Mijn praktijk is gevestigd in Hoek van Holland. Dat ligt tussen Rotterdam en Den Haag. Hierbinnen liggen onder meer de volgende plaatsen:

 • Het Westland (Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Westerlee, Maasdijk, De Lier, Heenweg, Ter Heijde, Honselersdijk, Kwintsheul, Poeldijk, Wateringen).
 • Midden-Delfland (Schipluiden, Maasland, Den Hoorn, Het Woudt).
 • Delft, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis.

Woon je verder weg? We kunnen de gesprekken ook online (videobellen) laten plaatsvinden via Zoom.

” In vier sessies van elk één tot anderhalf uur, loodste Peggy de Goede mij op een professionele manier naar het einddoel.

Peggy heeft een persoonlijke benadering, zonder dat dit ten koste gaat van haar professionaliteit. Zij bekijkt jouw streven op een zakelijke wijze, maar ziet jou als persoon met jouw specifieke waarden, verlangens en ideeën. Zij gaat op een vaak beeldende manier te werk om haar uitleg kracht bij te zetten, en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Tevens geeft zij persoonlijke voorbeelden ter verduidelijking. Deze zijn zodanig gedoseerd, dat zij volledig de aandacht blijft behouden voor jou en jouw situatie. Deze balans vond ik prettig en zeer kundig. Peggy streeft in haar werk naar de definitieve perfectie, die jouw kans van slagen vergroot. Dit getuigt van grote professionaliteit en betrokkenheid. Zeer aan te bevelen! “

Over het Gratis Ontwikkeladvies-traject

Rianne Dekker
Tekstschrijfster Groot Westland

Lees meer recensies

Voor wie?

Je komt in aanmerking voor de subsidieregeling als je een opleiding hebt gehad op maximaal mbo-2 niveau. Dat betekent:

 

 • Géén opleiding afgerond
 • Basisonderwijs
 • Vmbo
 • MAVO
 • MBO-1/MBO-entree
 • MBO-2
STAP ontwikkeladvies koerier

Doel van het gratis STAP Ontwikkeladvies

Ben jij iemand van de praktijk? Misschien niet geschoold of praktisch geschoold? Heb je geen werk of staat je baan op het spel? Of wil je iets anders gaan doen, maar weet je niet wat? Meld je dan aan.

Je krijgt 4 gesprekken en een arbeidsmarktscan. Zo ontdek je waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil. Aanvullend krijg je informatie over kansberoepen en kanssectoren, de beschikbare middelen en instrumenten voor bijvoorbeeld bij- of omscholing.

Ook stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Daarna is het tijd om een stap vooruit te maken. Deze overheidssubsidie, ook wel STAP ontwikkeladvies genoemd, wordt vanaf 1 mei 2023 opengesteld.

STAP ontwikkeladvies kapster

Duurzaam werken

Verwachtingen voor de toekomst kunnen onduidelijk zijn, want de arbeidsmarkt verandert snel. Het werk wordt digitaler, meer op afstand en banen kunnen verdwijnen.

Het is belangrijk dat je je daarop voorbereidt. Voor werknemers en werkzoekenden is het dan ook belangrijk om te (blijven) investeren in ontwikkeling.

Zo zorg je dat je positie op de arbeidsmarkt verbetert en je duurzaam inzetbaar blijft. Of dat je eventueel weer aan het werk komt in een andere sector.

Maar misschien staat jouw baan niet op het spel, maar ben je gewoon toe aan iets nieuws in je loopbaan. Ook dan is het de moeite waard om door te lezen. De gratis ontwikkeladviezen helpen je hierbij. Om jouw kansen op de snel veranderende arbeidsmarkt te optimaliseren en meer zekerheid te krijgen. Meer lezen over het STAP Ontwikkeladvies? Ga naar de website van de rijksoverheid.

Maak een nieuwe start

Enthousiast geworden? Laat deze mooie kans op gratis ontwikkeladvies niet lopen en neem contact met mij op en meld je aan.

Gezien de te verwachten grote vraag adviseer ik je om je tijdig aan te melden.

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×