Ontwikkelvoucher bibliotheek en VACO (banden- en wielenbranche)

Peggy de Goede is Noloc erkend Loopbaanprofessional

Ontwikkelcheque bibliotheekmedewerkers

Als bibliotheekmedewerker kun je een cheque t.w.v. € 600 inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je bijvoorbeeld je nieuwe carrièrestap voorbereiden.

De ontwikkelcheque is een bijdrage aan de kosten van jouw coachingsgesprekken. Je kunt de cheque inzetten bij Bij de Goede Coaching voor loopbaancoaching.

De bibliotheek ontwikkelcheque is tot 1 juli 2021 aan te vragen. Lees meer over de voorwaarden en details.

Ontwikkelcheque bibliotheek
Ontwikkelvoucher VACO

Ontwikkelvoucher VACO

Dankzij de ontwikkelvoucher voor VACO kun je je als medewerker in de banden- en wielenbranche blijven ontwikkelen. De voucher heeft een waarde van € 500. Je kunt de voucher onder meer inzetten voor ontwikkeladvies bij Bij de Goede Coaching. Een mooie kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Meer weten over loopbaancoaching?

Let op: Het coachingstraject moet vóór 1 december 2021 zijn afgerond en gedeclareerd. Bekijk de voorwaarden en details.

Ik heb een ontwikkeltraject gevolgd met Peggy de Goede als coach. Zij heeft mij heel erg geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen, dit is ook de reden waarom ik dit traject ben gestart. Het is zeker aan te raden om zo’n traject te volgen bij Bij de Goede Coaching 🙂
Peggy heel erg bedankt voor je hulp!

Mandy Helleman

Maak een nieuwe stap

Ben je benieuwd naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan? Of hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen? Vraag het ontwikkeladvies (loopbaancoaching) aan bij Bij de Goede Coaching. Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen.

Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op. Samen zetten we vervolgens een traject in gang dat richting geeft aan je (persoonlijke) ontwikkeling.

Ik meld me aan voor ontwikkeladvies

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×