Reading

 

Met de coachingsessie Reading krijg je (visueel) een beeld van hoe je ervoor staat. Dit kan door middel van een auratekening, het verkrijgen van informatie door middel van een voorwerp die jezelf meeneemt.

Wil je op een intuïtieve manier richting geven aan je leven? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ontdekken wat je wilt? 

Inhoud

Bij het begin van de coachingsessie bepalen wij welke methode wij in gaan zetten. Een auratekening of het lezen van een door jou ingebracht voorwerp. Vervolgens krijg je van mij een reading (inzicht). Hiermee kun je dit vertalen naar het probleem of vraag waar mee je bent gekomen. Dit zorgt voor zelfinzicht en bewustwording.

Een reading betekent dat ik mijn sensitieve en mediamieke gaves inzet om jou inzicht te verschaffen over jezelf of jouw hulpvraag en of probleem.

Aura tekening

Doel Reading

 

Een Reading heeft als doel om jou inzicht en zelfinzicht om te helpen bij vragen waar je mee zit. Een zetje in de rug. Ook kan het bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat

  • Inzicht
  • Zelfinzicht
  • Bewustzijn

Praktisch

  • Duur: 60 minuten
  • Aantal deelnemers: 1
  • Investering: €69 inclusief btw per persoon. Voor ZZP- ers is het €69 exclusief btw per persoon. Nadat je je hebt aangemeld kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.

Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Data en tijd

De eerstvolgende data zijn op:

  • n.n.t.b.

 

Locatie

De locatie van de workshop is in mijn praktijkruimte aan de Strandweg 32 in Hoek van Holland. Zie de pagina Contact voor meer informatie en de routebeschrijving.

voorbereidingen visionboard maken

Wil je je aanmelden voor Reading? Dat kan via onderstaande knop.

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×