Recensies

Ik heb de volgende recensies van mijn klanten (particulieren en bedrijven) mogen ontvangen:

Inhoudelijk, creatief en fijne begeleiding! Heel erg de moeite waard om te doen

Miranda Matthijssen 
(over workshop Visionboard maken)

” Ben heel blij met de begeleiding van Peggy. Ze is heel rustig, luistert naar je en kijkt dan samen met jou wat het beste plan van aanpak is. Daarnaast kijkt ze ook naar of je wel op je gemak bent. En als je iets heb afgesproken wat bij de volgende afspraak niet prettig voelt doet ze het ook niet. Fijne lifecoach en als het nodig is ga ik zeker weer naar haar. “

Nathalie den Boon

Ik heb bij Peggy een ontwikkel advies voor mijn loopbaan gevolgd. Hierbij heb ik 4 gesprekken gehad waarbij we steeds wat dieper ingingen op welke banen het beste bij mij zouden passen.
Ik heb deze gesprekken als enorm prettig ervaren. Ze luistert goed naar je en stelt de juiste vragen. Ik vind het fijn dat ik de keuze heb gemaakt om deze gesprekken aan te gaan, zodat ik meer duidelijk heb en beter weet welke richting het beste bij mij past
 “.

Robin de Dreu

” Peggy is een onwijs goede coach. Ze is vriendelijk, direct en denkt goed mee. Ik heb vele coaches ontmoet en vele praten alsof ze een script voorlezen en zijn m.i. te zakelijk. Ik had er geen klik mee. Ik ben enorm sceptisch, dus dat ik voor Peggy koos, zegt over haar en haar methodiek genoeg. 😉

Peggy is echt het tegenovergestelde en ze houdt je een spiegel voor. Ik heb hierdoor veel meer over mezelf geleerd en haar technieken bevielen mij zeer goed. Vaak luisterde ik met verbazing hoe ze een verband maakte met een bepaalde gedraging of denkwijze van mij. Haar uitleg erbij gaf mij vaak weer eens de bevestiging waarom ik voor haar heb gekozen en ik een coach nodig had.

Verder is  Peggy een coach die de tijd voor je neemt, vaak liep onze afspraak uit, maar ze wilde de sessie goed afsluiten. Tegenwoordig is er haast geen tijd meer voor de klant. Het moet allemaal snel en draait om geld, waardoor je het gevoel hebt dat er half werk is geleverd en het niet om jou draait. Peggy maakt ook hier weer het onderscheid.  Ik wens een ieder een coach als Peggy toe. ”

Angelo van der Heiden

Met Peggy in contact gekomen voor een Ontwikkeladvies op basis van haar goede recensies. Die zijn meer dan terecht.

Met Peggy is het prettig en helder communiceren en je kan merken dat ze kan putten uit ruime ervaring en kennis vanuit onder andere haar HRM achtergrond bij een grote speler in de technische sector.

Ze is erg bereid en in staat om zaken toe te lichten of te verduidelijken waar nodig zodat er, binnen de toch wat beperkende ruimte van het Ontwikkeladvies, er wel verdieping kan plaatsvinden op de zaken die persoonlijk relevant zijn.

Ik adviseer daarom ook ieder om na het Ontwikkeladvies met Peggy aanvullende gesprekken aan te gaan om onder haar begeleiding gerichter te kunnen groeien in je professionele carrière. “

Daan Dieleman

Ik ben bij Peggy terecht gekomen voor een ontwikkeladvies traject. Tijdens dit traject heb ik vooraf verschillende testen toegestuurd gekregen die ik moest maken met betrekking tot o.a. competenties, vaardigheden en interesses.

Tijdens de gesprekken heeft Peggy deze testen met mij doorgenomen en zijn we steeds meer tot de kern gekomen over wat bij mij past en waar ik goed in ben.

Wat ik als erg prettig ervaarde is dat Peggy door haar ruime ervaring over heel veel zaken wat wist te vertellen en mij op deze manier goede adviezen kon geven. Peggy heeft mij goede handvatten mee gegeven, zodat ik nu weet welke kant ik op wil en hoe ik daar mee aan de slag kan.

Peggy is erg vriendelijk en behulpzaam en helpt je op een fijne manier jezelf ontdekken.

Dominique Gardien

” Ik heb een ontwikkeladviestraject bij Bij de Goede Coaching gevolgd. Dit is erg goed bevallen. Zo heb ik een aantal testen gemaakt, waarin ik een goed beeld kreeg over mijn competenties en positie op de arbeidsmarkt. Ik heb goed inzicht gekregen in waar ik energie van krijg, wat ik precies zoek in een baan en welke richting ik op wil gaan. Peggy is een erg fijne coach, ze is behulpzaam, stelt de juiste vragen en laat je op een positieve manier nadenken over wat je precies wilt en zoekt. Een echte aanrader! Peggy heel erg bedankt! “

Romana Prins

Fijne persoonlijke gesprekken gehad bij Peggy, er wordt echt naar je geluisterd en aandacht aan je besteed. Je gaat met de insteek voor loopbaangesprekken, maar er komen ook persoonlijke inzichten naar boven.
Dankjewel Peggy!

Carola Helleman

Ik heb het ontwikkeltraject bij Peggy gevolgd omdat ik wilde weten welke richting ik verder op zou kunnen met mijn opleiding en ervaring. In vier afspraken heeft zij mij inzicht gegeven in de kansen op de arbeidsmarkt, mijn kwaliteiten en competenties om zo tot een advies te komen. Peggy volgt een duidelijk programma, zodat ik van elke sessie wist wat mij te wachten stond. Aan het einde van het traject is er een helder en realistisch plan ontstaan, waar ik nu zelf mee aan de slag kan.

De coachingsessies waren fijn, inspirerend en persoonlijk. Peggy is professioneel en behulpzaam, maar geeft je ook de ruimte om zelf dingen uit te zoeken. Het ontwikkeltraject is voor mij een waardevolle ervaring geweest, de tips die ik heb gekregen ga ik zeker gebruiken. “

Nicole de Koster

Peggy heeft mij heel goed op weg geholpen. Ze leert je wat je kan en waar je aan kan werken. Heeft kleine aanpassingen aangegeven waardoor mijn curriculum vitae er nog beter uit komt te zien. Ze is echt een goede coach! Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ben volop aan het solliciteren. Weet nu ook beter hoe een vacature te analyseren en waar een motivatie op gebaseerd wordt. Had nog wel paar sessies willen hebben.

Bianca de Raad 

” Peggy heeft duidelijk plezier in haar werk en dat komt de gesprekken ten goede “.

Martijn Apswoude

Ik heb een ontwikkeltraject gevolgd met Peggy de Goede als coach. Zij heeft mij heel erg geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen, dit is ook de reden waarom ik dit traject ben gestart. Het is zeker aan te raden om zo’n traject te volgen bij Bij de Goede Coaching 🙂
Peggy heel erg bedankt voor je hulp!

Mandy Helleman

De workshop visionboard maken is mij erg goed bevallen. Na een gezellige kennismaking en het bespreken van de theorie kon ik aan de slag met het maken van het visionboard. Peggy zette me door het geven van allerlei voorbeelden en het stellen van vragen aan het denken over wat mij blij maakt en waar ik naar toe wil en waarom. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb nu mijn toekomstdromen helder in beeld.

Nicoline

” In vier sessies van elk één tot anderhalf uur, loodste Peggy de Goede mij op een professionele manier naar het einddoel.

Peggy heeft een persoonlijke benadering, zonder dat dit ten koste gaat van haar professionaliteit. Zij bekijkt jouw streven op een zakelijke wijze, maar ziet jou als persoon met jouw specifieke waarden, verlangens en ideeën. Zij gaat op een vaak beeldende manier te werk om haar uitleg kracht bij te zetten, en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Tevens geeft zij persoonlijke voorbeelden ter verduidelijking. Deze zijn zodanig gedoseerd, dat zij volledig de aandacht blijft behouden voor jou en jouw situatie. Deze balans vond ik prettig en zeer kundig. Peggy streeft in haar werk naar de definitieve perfectie, die jouw kans van slagen vergroot. Dit getuigt van grote professionaliteit en betrokkenheid. Zeer aan te bevelen! “

Over het Gratis Ontwikkeladvies-traject

Rianne Dekker
Tekstschrijfster Groot Westland

“Tijdens een tweedaagse bijeenkomst van ons algemeen bestuur heeft Peggy een workshop Visionboard maken verzorgd. Met deze workshop hebben we de leden van ons bestuur de gelegenheid gegeven om op een creatieve manier hun wensen voor de toekomst over te brengen aan hun opvolgers, die binnenkort gekozen zullen worden. Dankzij de goede voorbereiding en prettige begeleiding door Peggy is deze workshop een succes geworden.”

Cees Jongejan
Waterschap Hollandse Delta
(over workshop Visionboard maken)

Peggy weet waar ze het over heeft. Ze is een goede begeleider, omdat ze je niet vertelt wat jij moet doen, maar jou de handvatten aanreikt waarmee je zelf ontdekt wat je wilt doen. Nog bedankt voor alle dingen die je me geleerd hebt! “

Bart Stolk
(over studiekeuzecoaching)

” Peggy is professioneel en doet haar uiterste best je goed te begeleiden en voor te bereiden op het proces. Ze geeft opvallend goed maatwerk waardoor ik naar grote tevredenheid weg ging met een prachtig vision board. “

Enith

” Peggy heeft een duidelijke en heldere aanpak, is empathisch en heeft goede mensenkennis. Ze heeft mij een duw in de goede richting gegeven om mijn loopbaan een andere wending te geven.

Judith Boudri

” Ik heb bij Peggy een ontwikkeltraject gedaan om beter inzicht te krijgen in wat ik belangrijk vind in mijn werk en waar mijn kwaliteiten liggen. Peggy stelt de juiste vragen, laat je zelf echt nadenken over dingen en slaat daarna precies de spijker op z’n kop. Het is fijn dat ze veel tekent, waardoor dingen gelijk beter blijven hangen.
Ik vind Peggy open, doortastend en heel toegankelijk. Als je op zoek bent naar een coach, kan ik Peggy zeker aanbevelen. “

Gwenda Tromp

“ Ik heb de Gratis Ontwikkeladviestraject bij Peggy de Goede Coaching gevolgd, heb veel motivatie en aanmoediging van gekregen. De empathie en inlevingsvermogen van haar laat een warm gevoel achter. De gestructureerde aanpak en praktische adviezen over bepaalde procedures geven een nieuwe blik op de Nederlandse arbeidsmarkt. Peggy, bedankt voor je hulp! “

Ekaterina

Peggy heeft mij geholpen om duidelijkheid te creëren in wat ik wil maar ook waar ik goed in ben. Hierdoor heb ik stappen durven nemen die ik anders niet gedaan had. Peggy komt met uitleg en onderbouwd hetgeen waar zij in gelooft met theorie in begrijpelijke taal. Ook fijn in deze tijd, alles kon online via beeldbellen.”

Femke van Steijn

”  Afgelopen periode heb ik vanuit NL Leert door deelgenomen aan het loopbaan traject. Natuurlijk ben ik vooral zelf bezig geweest met het creeeren van inzichten. Maar het bespreken van onder andere de zelftesten heeft mij enorm geholpen om alles op een rijtje te zetten. Het heeft mij naast inzicht ook helderheid gegeven, waardoor ik nu actief aan de slag ben met de acties die we hebben geformuleerd. De gesprekken waren fijn, gaven inzicht en vaak een mooie spiegel. Het heeft mij vertrouwen te geven in de keuzes die ik heb gemaakt en in de toekomst ga maken. Peggy wist precies welke vragen ze moest stellen om mij aan het denken te zetten. De dag van het gesprek vond ik wel intensief, omdat ik veel om over na te denken had.

Na de twijfel die ik had om deel te nemen, ben ik ontzettend blij dat ik heb deel genomen. Het heeft rust en vertrouwen gegeven.

Ontzettend bedankt daarvoor en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen bij hun zoektocht. “

Carin

Peggy is vakkundig, betrokken en heeft me met een positieve instelling goed op weg geholpen om meer uit mijn loopbaan te halen. “

M. Bruijns

Aardige dame met goed luisterend oor een veel goede en handige tips. Ze leert je wat je pluspunten zijn en waar je aan kan werken. Jammer dat het maar 4x was. Maar heb een hoop geleerd. Zeker een aanrader! “

Bianca de Raad
Over de 4 gesprekken van het Gratis Ontwikkeladvies

Peggy is een fijne coach die haar werk erg serieus neemt en er echt passie voor heeft! “.

Nadine Knoester

Ik heb bij Peggy het Gratis Ontwikkeladviestraject gevolgd. Bij het eerste gesprek werd duidelijk hoe het traject zou verlopen. Uiteraard was het doelgericht maar in een ontspannen sfeer. Door haar inlevingsvermogen kan ze je zeer enthousiasmeren en je in de goede richting sturen.

Peggy heel erg bedankt, ik vond de gesprekken heel prettig en leerzaam.

Stella

” Vond het erg leerzaam en leuk ze helpt je erg goed!! Ben er echt achter gekomen dat ik in het kappersvak moet blijven, dat is mijn passie.
En mijn eigen droom als ondernemer ga waarmaken!
Super bedankt Peggy.

Talisha De vries
Over het Gratis Ontwikkeladvies-traject

Peggy is een fijne coach, ze stelt de juiste vragen en luistert goed naar wat je zegt. Ze is empatisch, intelligente en kundig. Ik voelde mij al snel op mijn gemak. In slechts vier sessies, in het kader van loopbaan/carrière, gaf zij mij nuttige en heldere inzichten in wie ik ben, wat ik kan, maar vooral in wat ik wil. “

Diana Slabbekoorn

“Ik heb bij Peggy een Ontwikkel adviestraject gevolgd. Ze is een prettige vrouw om mee te praten, een goed luisterend oor en denkt echt met je mee!! Ze heeft goede tips gegeven waar ik veel mee kan.”

Corina Coppens

Peggy heeft mij geholpen om meer inzicht in mijzelf te krijgen en samen hebben we duidelijk doorlopen welke stappen ik moet nemen om mijn loopbaan een andere wending te geven. Het waren fijne gesprekken, nogmaals bedankt. “

Dominique

Peggy heeft met veel kennis en betrokkenheid met mij het ontwikkeltraject doorlopen. Mijn persoonlijke situatie (arbeidshandicap) maakte dat zij wat buiten haar comfortzone moest werken, maar dat heeft ze fantastisch en met gevoel opgepakt. Een aanrader! “

Adriella Klein

” Na een leuk bericht in de krant mijzelf aangemeld voor deze cursus. Ik ging hier blanco heen om te kijken wat dit mij zou brengen. Na een eerste gesprek met veel stof tot nadenken naar huis gegaan.

Bij alle cursusdagen veel relevante informatie gehad en na de 4de cursusdag een relevante ontwikkelplan mogen ontvangen.”

Cor
Over het Gratis Ontwikkeladvies-traject

Neem contact op

Wil je weten wat ik voor jou, jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op:

06-15357195

v 06-15357195 (whatsapp)

peggy@bijdegoede.nl

 

©

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×