Training Sollicitatiegesprek Oefenen

 

Tijdens de training Sollicitatiegesprek Oefenen simuleren we individueel een sollicitatiegesprek. Daarin leer je onder meer hoe je omgaat met lastige vragen. Je kunt je daardoor op het echte gesprek met zelfvertrouwen en op een professionele manier presenteren. Daarmee vergroot je de kans op een aanstelling. De training duurt 90 minuten. Je kunt deze training in mijn praktijkruimte in Hoek van Holland of online (via Zoom) volgen.

 

Individueel sollicitatiegesprek oefenen

Je hebt een uitnodiging gekregen voor een sollicitatiegesprek voor de baan die je graag wilt. Je bent zenuwachtig en vraagt je af hoe het zal gaan. Misschien ben je onlangs afgewezen nadat je een sollicitatiegesprek had. Het oefenen van een 1-op-1 gesprek kan je hierbij helpen. Je gaat beter voorbereid en zelfverzekerd naar het gesprek.

Wil je een sollicitatiegesprek oefenen waarbij we de realiteit zo veel als mogelijk nabootsen? Een spiegel voorgehouden krijgen? Jezelf goed en op een natuurlijke manier neerzetten in een gesprek? Dat kan in de training Sollicitatiegesprek Oefenen. Bij de Goede Coaching kan je hierbij helpen. Met mijn jarenlange ervaring in HRM weet ik immers wat bedrijven en recruiters verlangen van een sollicitant.

Aanpak

Tijdens de training oefenen we met een rollenspel een sollicitatiegesprek. Dat kan op basis van de vacature waar jij op hebt gesolliciteerd. Als je nog niet hebt gesolliciteerd, oefenen we met een fictieve vacature op een functie die jij graag wilt.

Ook kun je aangeven met welke onderdelen je moeite hebt, zodat we daar extra aandacht aan kunnen besteden. Je krijgt handvaten en tips die voor jou het noodzakelijke verschil gaan maken ten opzichte van andere sollicitanten.

training succesvol solliciteren

Om me goed voor te bereiden op jouw training wil ik je vragen om het volgende vantevoren op te sturen:

  • Jouw CV
  • Motivatiebrief
  • Vacaturetekst

Tijdens de training krijg je feedback op het gesprek, je cv en je motivatiebrief. De training krijg je in mijn praktijkruimte in Hoek van Holland. Zie de pagina Contact voor meer informatie en de routebeschrijving naar mijn praktijkruimte. Ook is het mogelijk dat we jouw training online via Zoom doen. 

Doel Sollicitatiegeprek Oefenen

De training sollicitatiegesprek Oefenen laat je zien hoe je overkomt in een gesprek. Het leert je hoe je met zelfvertrouwen het gesprek aangaat en je zenuwen de baas bent. Je bent goed voorbereid op het echte sollicitatiegesprek, omdat je het al een keer geoefend hebt. Zo ben je er klaar voor en kun je jezelf tijdens het gesprek professioneel presenteren. Daarmee vergroot je de kansen dat je wordt aangenomen voor de baan die jij ambieert.

Voor wie?

Iedereen die bezig is met solliciteren en beter voorbereid en zelfverzekerder een 1e of 2e sollicitatiegesprek wilt aangaan.

Praktisch

  • Duur: 90 minuten
  • Investering: €149,- inclusief btw per persoon. Nadat je je hebt aangemeld kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.

Incompany

Bij de Goede Coaching biedt deze training ook Incompany aan. Dat is bijvoorbeeld relevant bij outplacement. Zo ontvang je een cursus op maat voor jouw organisatie. Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met mij op.

Wil je je aanmelden voor de training Sollicitatiegesprek oefenen?

©

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×