Subsidie loopbaanadvies voor rijksmedewerkers 

 

Met de regeling loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk krijg je subsidie voor loopbaanadvies bij een gecertificeerde loopbaandeskundige. De subsidie bedraagt maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Gratis loopbaanadvies

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt (bij de Rijksoverheid of daarbuiten) en werk doen dat bij jou past? Gebruik dan de vergoeding en vraag loopbaanadvies aan.

Je kunt alleen subsidie krijgen voor een loopbaanadvies van een loopbaandeskundige die is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional. Bij de Goede Coaching heeft die certificering.

regeling loopbaanadvies voor rijksmedewerkers

  Voorwaarden

  De subsidie kun je aanvragen via je leidinggevende of bij het A+O fonds Rijk. Voorwaarden voor de regeling is dat je de afgelopen 3 jaar onafgebroken in dienst bent geweest van het Rijk.

  Indien je de subsidie zelf aanvraagt bij het A+O fonds, bepaal je zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Jouw resultaten blijven anoniem. Je hoeft de informatie dus niet te delen met anderen zoals je leidinggevende. Wel kun je het ter sprake brengen tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, als je dat zelf wilt.

  De regeling loopt af op 31 december 2022.

  Meer informatie nodig? Bezoek de pagina Regeling Loopbaanadvies of vraag de subsidie direct aan bij A+O fonds Rijk.

  Heb je de subsidie aangevraagd en wil je je aanmelden bij Bij de Goede Coaching, gebruik dan onderstaand formulier. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook contact met me opnemen.

  Peggy is een fijne coach die haar werk erg serieus neemt en er echt passie voor heeft! “.

  Nadine Knoester

  Gratis loopbaanadvies

   

  Wil je gebruik maken van de regeling loopbaanadvies voor rijksmedewerkers? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

  Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op. Samen zetten we vervolgens een traject in gang dat richting geeft aan je loopbaan.

  Ik meld me aan voor loopbaanadvies voor rijksmedewerkers

  E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

  Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

  Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×