Training Sollicitatiebrief schrijven

 

Met de training Sollicitatiebrief schrijven leer je hoe je een goede motivatiebrief met een goede opbouw schrijft, die aansluit op de vacaturetekst. Ook leer je hoe je een vacaturetekst analyseert.

Inhoud

In de training Sollicitatiebrief schrijven krijg je eerst een stukje theorie en waardevolle tips om je op weg te helpen. Ik vertel je onder meer hoe managers, HR-medewerkers, recruiters binnengekomen sollicitatiebrieven beoordelen en leer je hoe je een aansprekende motivatiebrief schrijft. Daarna ga je zelf aan de slag!

Je neemt zelf enkele vacatureteksten van functies mee, waar je op wilt solliciteren. Indien je geen vacature meeneemt, krijg je er één tijdens de training. Vervolgens gaan we de vacatureteksten samen analyseren. Daarna schrijf je een motivatiebrief met de noodzakelijke onderdelen, een logische opbouw en een tekst die aansluit op de vacature.

Dit alles onder het genot van een kopje thee/koffie en een versnapering.

training sollicitatiebrief schrijven

Doel

Na de training Sollicitatiebrief schrijven en vacaturetekst analyseren vergroot je de kans dat je bij het solliciteren een uitnodiging krijgt voor een sollicitatiegesprek. Je leert hoe je valkuilen vermijdt en ervoor zorgt dat je brief opvalt tussen de andere sollicitatiebrieven. Je neemt dus een voorsprong op concurrerende sollicitanten. Ook kan het bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal maken we er gewoon een leerzame middag van.

Aantal deelnemers en kosten

  • Het maximaal aantal deelnemers is 4.
  • De kosten van de training bedragen €149,- (incl. btw) per persoon. Nadat je je hebt aangemeld kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.
  • Deze training is ook individueel te boeken. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Data

De eerstvolgende data zijn op:

  • n.n.t.b.

 

Locatie

De locatie van de workshop is in mijn praktijkruimte aan de Strandweg 32 in Hoek van Holland. Zie de pagina Contact voor meer informatie en de routebeschrijving.

 

Incompany

Bij de Goede Coaching biedt deze training ook Incompany aan. Dat is bijvoorbeeld relevant bij outplacement. Zo ontvangt u een cursus op maat voor uw organisatie. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact op.

 

Overige sollicitatietrainingen

Bij de Goede Coaching biedt ook andere sollicitatietrainingen aan. Kijk ook eens bij:

Wil je je aanmelden voor de Training Sollicitatiebrief schrijven? Dat kan via onderstaande knop.

×

Powered by WhatsApp Chat

×