Training Sollicitatiegesprek voeren

 

Tijdens de training Sollicitatiegesprek voeren oefen je van tevoren een sollicitatiegesprek. Ook leer je om te gaan met lastige vragen. Je kunt je daardoor op het echte gesprek beter en op een professionele manier presenteren. Daarmee vergroot je de kans op een aanstelling.

 

Sollicitatiegesprek oefenen

Je hebt een uitnodiging gekregen voor een sollicitatiegesprek voor de baan die je graag wilt. Je bent zenuwachtig en vraagt je af hoe het zal gaan. Misschien ben je onlangs afgewezen nadat je een sollicitatiegesprek had. Het oefenen van een gesprek kan je hierbij helpen. Je gaat beter voorbereid en zelfverzekerd naar het gesprek.

Wil je een sollicitatiegesprek oefenen? Een spiegel voorgehouden krijgen? Jezelf goed en op een natuurlijke manier neerzetten in een gesprek? Dat kan in de Training Sollicitatiegesprek voeren. Bij de Goede Coaching kan je hierbij helpen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik immers wat bedrijven en recruiters verlangen van een sollicitant.

Sollicitatiegesprek voeren

Tijdens de training oefenen we met een rollenspel een sollicitatiegesprek. Dat kan op basis van de vacature waar jij op hebt gesolliciteerd. Als je nog niet hebt gesolliciteerd, oefenen we met een fictieve vacature op een functie die jij graag wilt.

Ook kun je aangeven met welke onderdelen je moeite hebt zodat we daar extra aandacht aan kunnen besteden. Je krijgt handvaten en tips die voor jou het noodzakelijke verschil gaan maken ten opzichte van andere sollicitanten.

Dit alles onder het genot van een kopje thee/koffie en een versnapering.

training succesvol solliciteren

Doel Sollicitatiegeprek voeren

De training sollicitatiegesprek voeren laat je zien hoe je overkomt in een gesprek. Het leert je hoe je met zelfvertrouwen en je zenuwen de baas bent. Je bent goed voorbereid op het echte sollicitatiegesprek, omdat je het al een keer geoefend hebt. Zo ben je er klaar voor en kun je jezelf tijdens het gesprek professioneel presenteren. Daarmee vergroot je de kansen dat je wordt aangenomen voor de baan die jij ambieert.

 

Voor wie?

Iedereen die bezig is met solliciteren en beter voorbereid en zelfverzekerder een 1e of 2e sollicitatiegesprek wilt aangaan.

Aantal deelnemers en kosten

  • Het maximaal aantal deelnemers is 4.
  • De kosten van de training bedragen €149,- (incl. btw) per persoon. Nadat je je hebt aangemeld kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.
  • Deze training is ook individueel te boeken. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Data

De eerstvolgende data zijn op:

  • n.n.t.b.

Locatie

De locatie van de workshop is in mijn praktijkruimte in Hoek van Holland. Zie de pagina Contact voor meer informatie en de routebeschrijving.

 

Incompany

Bij de Goede Coaching biedt deze training ook Incompany aan. Dat is bijvoorbeeld relevant bij outplacement. Zo ontvangt u een cursus op maat voor uw organisatie. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact op.

 

Overige sollicitatietrainingen

Bij de Goede Coaching biedt ook andere sollicitatietrainingen aan. Kijk ook eens bij:

Wil je je aanmelden voor de Training Sollicitatiegesprek voeren? Dat kan via onderstaande knop.

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×