Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO)

Ben je werkzaam in de creatieve of culturele sector? Dan kun je wellicht gebruik maken van het programma Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO).

PPO stimuleert de professionele ontwikkeling en loopbaankansen van zowel individuele werknemers als werkzoekenden in de sector.

Bij de Goede Coaching helpt je met ontwikkeladviezen en loopbaancoaching. 

Peggy de Goede is Noloc erkend Loopbaanprofessional

Hoogte subsidie

PPO financiert 1/3 van de totale kosten van het ontwikkelplan. Dat kan oplopen tot een maximum van € 2.000,- (inclusief btw). Er wordt vanuit gegaan dat de werkgever of opdrachtgever ook 1/3 bijdraagt. Het restant is voor jou als werknemer of ZZP-er.

Het kan gaan om verschillende functies in dienst van culturele en creatieve organisaties, maar ook zelfstandigen die geregistreerd staan onder een van de bedrijfstakken van kunst, erfgoed, media of creatieve industrie.

Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling PPO

Op de website van Werktuig PPO lees je alle informatie over de regeling. Als je voldoet aan de voorwaarden, kun je het beste een aanvraag doen. Iedere aanvraag wordt apart beoordeeld.  

Ik heb een ontwikkeltraject gevolgd met Peggy de Goede als coach. Zij heeft mij heel erg geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen, dit is ook de reden waarom ik dit traject ben gestart. Het is zeker aan te raden om zo’n traject te volgen bij Bij de Goede Coaching 🙂
Peggy heel erg bedankt voor je hulp!

Mandy Helleman

Vraag Werktuig PPO aan

Wil je gebruik maken van het programma PPO bij Bij de Goede Coaching? Ben je benieuwd naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan? Of hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen?

Vraag het Werktuig PPO aan bij Bij de Goede Coaching. Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen.

Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op. Samen zetten we vervolgens een traject in gang dat richting geeft aan je (persoonlijke) ontwikkeling.

Ik meld me aan voor Werktuig PPO

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×