Workshop Visionboard maken

De eerste stap om je dromen inzichtelijk te maken

 

 • Jouw eigen inspirerende collage met je dromen, doelen en toekomstvisie.
 • Inzichten in wat je wilt in je leven en loopbaan.
 • Een visionboard dat je steeds weer motiveert om je doelen te bereiken.
 • Je dromen omzetten in beelden om uiteindelijk een actieplan te maken om je doelen te bereiken.
visionboard voorbeeld

Waardevolle inzichten met een visionboard

De workshop Visionboard maken helpt je om een idee te krijgen van wat jou blij maakt en waar je energie van krijgt. Het creatieve proces in combinatie met intuïtieve (life-, loopbaan-) coaching zorgt voor mooie (waardevolle) inzichten. Een visionboard (ook wel moodboard genoemd) is jouw zelfgemaakte collage van afbeeldingen die jou motiveren je doelen en dromen waar te maken.

Wil je op een creatieve manier richting geven aan je leven? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ontdekken wat je wilt? Trakteer jezelf dan op een gezellig ochtend of middag.

 De workshop visionboard maken is mij erg goed bevallen. Na een gezellige kennismaking en het bespreken van de theorie kon ik aan de slag met het maken van het visionboard. Peggy zette me door het geven van allerlei voorbeelden en het stellen van vragen aan het denken over wat mij blij maakt en waar ik naar toe wil en waarom. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb nu mijn toekomstdromen helder in beeld. 

Nicoline

voorbereidingen visionboard maken

Inhoud workshop

Aan het begin van de workshop krijg je theorie en een beetje coaching van mij om je op weg te helpen. Daarna ga je zelf aan de slag!

Je brengt je verhaal (dromen en doelen) op een creatieve manier tot uiting in je eigen vision board. Dat doe je met behulp van knip-, plak- en tekenwerk.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee. Aan het einde van de workshop bekijken en bespreken we de gemaakte collages.

Praktisch

 • Duur: de workshop duurt maximaal 3 uur.
 • Aantal deelnemers: maximaal 6 per keer.
 • Investering: €39 (inclusief btw) per persoon (bij aanmelding van minimaal 4 personen). Het tarief is €79 (inclusief btw) per persoon. Nadat je je hebt aangemeld, kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.
 • Materialen: ik zorg voor de materialen die je tijdens de workshop kunt gebruiken (scharen, viltstiften, lijm, schrijfmateriaal en tijdschriften). Je hoeft dus niets mee te nemen. Mocht je je eigen foto’s en of tijfschriften meenemen dan kan dat natuurlijk.
 • Canvasdoek: je krijgt je eigen canvasdoek om mee naar huis te nemen.

Data en tijd

De eerstvolgende data zijn op:

 • n.n.t.b.

Locatie

De locatie van de workshop is in het Coachhuis in Delft-Zuid.
Adres: Marshallaan 2, Delft.

visionboard-maken
visionboard happy at work

Workshop Visionboard maken

 

Tijdens de Workshop Visionboard maken:

 • werk je aan je collage van inspirerende afbeeldingen.
 • krijg je een beeld van je doelen en je dromen.
 • krijg je je eigen canvasdoek om mee naar huis te nemen.

Wil je je doelen en dromen tijdens een gezellige workshop inzichtelijk maken?

Inhoudelijk, creatief en fijne begeleiding! Heel erg de moeite waard om te doen 

Miranda Matthijssen 

Incompany

De workshop Visionboard maken geef ik ook voor bedrijven (incompany) en organisaties. Bijvoorbeeld tijdens bedrijfsuitjes, coaching van medewerkers en personeelsfeesten. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven voor jouw team? Neem contact met mij op.

“Tijdens een tweedaagse bijeenkomst van ons algemeen bestuur heeft Peggy een workshop Visionboard maken verzorgd. Met deze workshop hebben we de leden van ons bestuur de gelegenheid gegeven om op een creatieve manier hun wensen voor de toekomst over te brengen aan hun opvolgers, die binnenkort gekozen zullen worden. Dankzij de goede voorbereiding en prettige begeleiding door Peggy is deze workshop een succes geworden.”

Cees Jongejan
Waterschap Hollandse Delta

©

E-book 7 tips om een nieuwe stap in je loopbaan te maken

Vul hier je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book.

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze zo snel mogelijk op jouw e-mailadres.

×

Powered by WhatsApp Chat

×