Workshop Visionboard met coaching

 

Met de workshop Visionboard met coaching krijg je (visueel) een beeld van je doelen en je dromen. Het creëren van een visionboard (soms ook wel moodboard genoemd) helpt je om die doelen te realiseren. Het creatieve proces in combinatie met (persoonlijke-, loopbaan- en spirituele) coaching zorgt voor mooie (waardevolle) inzichten.

Wil je op een creatieve manier richting geven aan je leven? Erachter komen wat je doelen zijn? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ontdekken wat je wilt? Doe dan gezellig mee.

Inhoud

Aan het begin van de workshop krijg je theorie om je op weg te helpen. Daarna ga je zelf aan de slag! Je brengt je verhaal op een creatieve manier tot uiting in je eigen visionboard. Dat doe je met behulp van knip-, plak- en tekenwerk en inclusief coaching van mij.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en versnapering. Aan het einde van de workshop bekijken en bespreken we de gemaakte collages.

workshop visionboard maken

Doel Visionboard

Een visionboard is jouw zelfgemaakte collage van afbeeldingen die jou motiveren je doelen en dromen waar te maken. De workshop Visionboard met coaching helpt je om een idee te krijgen van wat jou blij maakt, wat je dromen zijn en waar je energie van krijgt. Ook kan het bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. 

 

Resultaat

  • Jouw eigen inspirerende collage met je dromen, doelen en toekomstvisie.
  • Inzichten in wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.
  • Een visionboard dat je er steeds weer aan herinnert en aanzet om je doelen te bereiken.

 

Praktisch

  • Duur: de workshop duurt 4 uur.
  • Aantal deelnemers: maximaal 4 per keer.
  • Kosten: €89,- (incl. btw) per persoon. Nadat je je hebt aangemeld kun je de betaling overmaken. Je deelname is daarmee bevestigd.
  • Materialen: ik zorg voor de materialen die je tijdens de workshop kunt gebruiken (scharen, viltstiften, lijm, schrijfmateriaal en tijdschriften). Je hoeft dus niets mee te nemen.
  • Canvasdoek: je krijgt je eigen canvasdoek om mee naar huis te nemen.

Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

voorbereidingen visionboard maken

Data en tijd

De eerstvolgende data zijn op:

  • Woensdag 15 december 2021 van 13:00-17:00 uur.
  • n.n.t.b.

Locatie

De locatie van de workshop is in mijn praktijkruimte aan de Strandweg 32 in Hoek van Holland. Zie de pagina Contact voor meer informatie en de routebeschrijving.

Incompany

De workshop Visionboard maken geef ik ook voor bedrijven (incompany) en organisaties. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven voor jouw team? Neem contact op.

Vervolggesprek Visionboard

Wil je je visionboard en je persoonlijke doelen individueel met mij ontdekken en bespreken? Maak dan gebruik van een Vervolggesprek Visionboard. Hierin bekijken we samen je collage en gaan we dieper in op jouw doelen en wensen.

Voor het Vervolggesprek Visionboard geldt een gereduceerd tarief van €69 (incl. btw) per 60 minuten.

visionboard voorbeeld

 De workshop visionboard maken is mij erg goed bevallen. Na een gezellige kennismaking en het bespreken van de theorie kon ik aan de slag met het maken van het visionboard. Peggy zette me door het geven van allerlei voorbeelden en het stellen van vragen aan het denken over wat mij blij maakt en waar ik naar toe wil en waarom. Ik heb het visionboard thuis afgemaakt en ben heel blij met het resultaat. Ik heb nu mijn toekomstdromen helder in beeld. 

Nicoline

Wil je je aanmelden voor de workshop Visionboard maken? Dat kan via onderstaande knop.

×

Powered by WhatsApp Chat

×